Onze diensten

Onze diensten zijn modulair en geheel naar uw eigen wensen samen te stellen. Wij verlenen onze diensten aan verenigingen, kleine startende bedrijven en particulieren.

Verenigingen

Bestuurslid zijn van een vereniging is een leuke en verantwoordelijke taak. Het wordt echter steeds moeilijker om vrijwilligers te vinden voor de vaak omvangrijke takenpakketten. En vooral als het gaat om lastige, taaie en tijdvretende taken als leden- en financiële administratie. En wat te denken van de facturatie van de contributie en de inning daarvan? Als bestuur wil je besturen en niet je kostbare tijd bezig zijn met de eeuwig achterlopende administraties.

Hier bieden wij oplossingen. Elk van die taken, individueel of gecombineerd, kunnen wij voor u uitvoeren. Wij worden dan de ” extra handjes” van uw penningmeester en/of ledenadministrateur. Een persoonlijk geadresseerde brief aan al uw leden? Geen probleem. Inhoudelijke wijzigingen aan uw website? Ook geen probleem. De mogelijkheden zijn te veel op allemaal op te noemen. En alles tegen zeer schappelijke tarieven.

Bedrijven

Wij voelen ons zeer betrokken bij kleine beginnende bedrijven. Veel uren maken om je omzet te scoren en dan in je spaarzame tijd ook nog die vervelende administratie. Vervelend, maar oh zo noodzakelijk. En om kosten te sparen natuurlijk zo veel mogelijk zelf doen. Maar dat is niet waarom je voor jezelf bent begonnen. Dat kan ook anders.

Stel nou dat je met een minimum aan moeite toch kunt beschikken over up-to-date cijfers. Dat iemand voor je in de gaten houdt of je je btw aangifte en betaling op tijd verstuurd. Terwijl jezelf de controle en de hand op de knip houdt. Dat kan echt. En zonder de hoge uurtarieven van de grotere administratiekantoren.

Toch meer zelf doen zonder de hoofdprijs te betalen voor een administratiepakket? Dan hebben wij ook een oplossing. Wij zijn zeer enthousiast geraakt over een gratis administratiepakket. Zo enthousiast, dat wij je ondersteunen met de installatie en implementatie en je daarna opleiden en begeleiden bij het gebruik, voor een vooraf afgesproken bedrag.

Particulieren

Particulieren zijn in de wereld van administratie en IT een vaak vergeten groep. Of diensten zijn voor die groep onbereikbaar vanwege de tarieven die gevraagd worden voor advies, begeleiding en coaching. Daar doen wij iets aan. Wilt u hulp bij het doen van uw aangifte Inkomstenbelasting? Doen we. Wilt u hulp bij het opstellen van een brief? Doen we. Persoonlijke hulp bij leren e-mailen, internetten? Doen we. Hulp bij het opstellen van uw eigen budget? Doen we. Coaching bij uw persoonlijke financiën? Doen we. Prijzen? Laag. Meestal een kwestie van een paar tientjes. Neem eens contact op, dan praten we er eens over. De prijs van zo’n gesprek? Een kop koffie met een lekker koekje tijdens ons bezoek.

Een greep uit onze diensten

 • financiële administratie
 • ledenadministratie
 • ondersteuning secretaris
 • ondersteuning penningmeester
 • mailingen - budget coaching
 • hulp bij uw belastingaangifte
 • hulp bij uw correspondentie
 • privé beginnerscursus e-mailen
 • privé beginnerscursus internet
 • projectmatige "klussen"

En meer ...

Bekijk de voorbeelden

Service met een glimlach

Wij treden het leven vriendelijk en met een glimlach tegemoet. Dat ziet u terug in ons werk. Wij bieden:

 • Maatwerk voor iedere klant
 • Duidelijke afspraken
 • Scherpe tarieven