Over ons


Wie en wat is Erkelens der Kinderen?

De mensen achter Erkelens der Kinderen hebben hun sporen verdiend in de detailhandel en mkb op het gebied van verkoop, logistiek, automatisering en administratie. En in het verenigingsleven. Eén van de dingen die zij gemeen hebben is een warm gevoel voor verenigingen, kleine startende bedrijven en particulieren.

Hoe vaak wordt het voor deze groepen niet onmogelijk gemaakt om hun administratie of automatisering goed te regelen doordat goede producten, maar ook de adviezen en ondersteuning simpelweg ver buiten hun budget vallen? Dat moet en kan anders, vinden wij.

Dus doen we het anders, dat is de kern van Erkelens der Kinderen. We vinden altijd een mogelijkheid om je verder te helpen. En we doen wat we afspreken. Altijd.

Samenwerken

Onze visie is ooit voortgekomen uit een irritatie. Werkend bij een automatiseringsbedrijf ontdekten we dat 99% van de sector zich richtte op het snelle geld en het grootkapitaal. De kleine (startende) bedrijfjes, de verenigingen en de particulieren die niet de belachelijke honoraria of productprijzen konden betalen werden vergeten. Begrijpelijk? ongetwijfeld. Verdedigbaar? Misschien.

Destijds konden we er niet veel aan doen. Inmiddels is de situatie gewijzigd. En nu pakken we het wel aan. Onze belangrijkste doelstelling is die drie groepen ook professionele diensten te bieden maar dan tegen tarieven en met toewijding die past bij hun budget en hun inzet. Idealistisch? Ongetwijfeld. Verdedigbaar? Absoluut.

De juiste oplossing voor de juiste prijs.

Onze diensten zijn modulair en geheel naar uw eigen wensen samen te stellen. Wij verlenen onze diensten aan verenigingen, kleine startende bedrijven en particulieren.

Onze diensten

Service met een glimlach

Wij treden het leven vriendelijk en met een glimlach tegemoet. Dat ziet u terug in ons werk. Wij bieden:

  • Maatwerk voor iedere klant
  • Duidelijke afspraken
  • Scherpe tarieven