Onze klanten

Een greep uit ons klantenbestand


Voorbeelden

Vereniging
Eén van onze klanten is een vereniging van tandartsen. Het bestuur telt drie personen. Zij willen zich richten op het besturen van de vereniging en de belangen van hun leden. Primair verzorgt Erkelens der Kinderen voor hen de leden- en financiële administratie. Daar die twee administraties door ons geïntegreerd zijn kunnen wij ook zeer snel en eenvoudig de jaarlijkse facturering verzorgen. Facturen versturen wij op verzoek van de vereniging via e-mail. De integratie van leden- en financiële administratie zorgt voor hele praktische voordeeltjes. Een presentielijst voor de Algemene Ledenvergadering? Binnen een half uur op maat gemaakt, geprint en in de lay-out die de secretaris graag wilde.

De vereniging kent een eigen kwaliteitsregister voor de bij hen aangesloten tandartsen. De deelnemende tandartsen dienen daarvoor jaarlijks uitgebreide documentatie aan te bieden. Het verzamelen, archiveren en gebruiksklaar digitaal opnieuw aanbieden aan de commissie die dit register controleert wordt ook door ons verzorgd.

De drie bestuursleden hebben inmiddels ontdekt dat zij met een gerust hart een beroep op ons kunnen doen. Kleine klusjes tussendoor, even een tekst op de website aanpassen, een mailing versturen….. zij zijn bezig met besturen, wij zorgen ervoor dat zij dat kunnen doen.

De juiste oplossing voor de juiste prijs.

Onze diensten zijn modulair en geheel naar uw eigen wensen samen te stellen. Wij verlenen onze diensten aan verenigingen, kleine startende bedrijven en particulieren.

Onze diensten

Service met een glimlach

Wij treden het leven vriendelijk en met een glimlach tegemoet. Dat ziet u terug in ons werk. Wij bieden:

  • Maatwerk voor iedere klant
  • Duidelijke afspraken
  • Scherpe tarieven